top of page
Afternoon Light
Screen Shot 2020-09-22 at 21.10_edited.jpg
Morgonyoga och frukost
 

Söndag den 11 september kl 08:30-12:00 

Jälluntofta Älmhult, Unnaryd  

Välkommen på en förmiddag med yoga och meditation!

Morgon börjar med en yogisk reningsteknik - nässköljning. Väldigt enkel sätt att känna sig piggare och också hjälper mot pollenallegi och liknande samt lindrar förkylningssymptom. Bra kunskap att ha!

 

Efter det fortsätter vi med ungefär två timmars långt yogapass som ger en ordentlig genomgång av kroppen och det finns tid för andningsövningar och meditation för djupare närvaro och avslappning. Därefter ca kl 11 äter vi tillsammans - smörgås med hemmabakad bröd (alternativt glutenfri knäckebröd), grödor från landet, te och kaffe.

 

Ingen erfarenhet krävs, dock man ska kunna vara i knästående position utan smärta för att den är en återkommande position i denna "Moon Program" yogasekvensen. Den fysiska programmet är i sin svårighetsgrad något mellan Hatha Yoga och Hatha Flow 1. Alltså i uppvärmningsdelen finns det vissa moment som är mer krävande, fast de går att undvika eller göra kortare vid behov. Större delen av klassen fokuserar på rörligheten och övningarna är nyttiga både för nybörjare som erfarna.

Anmäl dig senast dagen innan via anmälningsformuläret Anmälan är bindande fast inte personlig

Pris: 350kr inkl. frukost

Betalningsinfo får du i samband med anmälan.

Tid: 11 september 2022 kl. 08:30-12:00 
Plats: hemmastudio i Jälluntofta Älmhult (Google maps)
Kursledare: Ene Vabamets 
Frågor? Kontakta Ene: 0703087393  eller yogaduochnu@gmail.com 

Orange Blossom
bottom of page