top of page
Yoga Child's Pose

Privatgrupp / privatklass

Vill du yoga med dina vänner som är på besök, eller fira födelsedag, möhippa mm med yoga? Tveka inte att ta kontakt med mig! 

Kommer gärna även till dig, ditt företag, ditt evenemang och undervisar yoga. .Jag har yogamattor att ta med mig!

Yoga med Personlig Tränare (PT- Yoga)

 

PT - Yoga: one-on-one 

Vi hittar sätt att möta just dina behov. Klassen är skräddarsydd efter din kropp, din lust, din ork, dina utmaningar, på ett sätt som det inte alltid finns utrymme för på yogalektioner i grupp. De konkreta kunskaper du får med dig efteråt gör att du kan börja välja din egen väg och dina egna variationer i yogan – både på gruppklasserna och i din hemmapraktik. På så sätt blir yogan mer välgörande, stärkande och rolig för just dig.

60 min 700kr ; 90 min 900kr

 

PT duo (2 pers) 

Yoga PT tillsammans med din kompis, kollega, partner eller varför inte grannen? Klassen är skräddarsydd efter era önskemål. Roligt att  komma tillsammans med en kompis och stödja varandra. Ni får en kickstart på yoga träningen och kan sedan bygga vidare på själva. 

60 min 500kr per person; 90 min 650kr per person

 

Small Group Yoga (3-5 personer)

Det är roligare att träna tillsammans! Samla ihop vänner, kollegor eller träningskompisar och boka mig för en privatgrupp för yogaundervisning.Klassen är skräddarsydd efter era specifika önskemål eller så säger ni bara om ni vill ha dynamisk eller mer vilsam mysyoga.  

60 min 1500kr; 90 min 1950kr 

 

Privatgrupp (5+ personer)

Vill du yoga med dina vänner som är på besök, eller fira födelsedag, möhippa, sommarträff mm med yoga, då tveka inte att ta kontakt med mig! Det går bra att ha yoga i en blandat grupp av olika åldrar, erfarenhet och stelhet. 

6-10 person: 60 min 250kr per person; 90 min 325kr per person

10+ person: 60 min 200kr per person; 90 min 250kr per person

Skicka din förfrågan till yogaduochnu@gmail.com

bottom of page