Info om kurser: yoga 50+, nivå 1, fortsättningskurs, DROP-IN yoga, Prana Vidya (Energy Healing)

Notera: En del av undervisning (guidad avslappning och meditation, även föreläsning) kan ibland vara på engelska

BETALNINGSVILLKOR

VAD DU FÅR:

Yogaundervisning, personlig hjälp att utföra yogatekniker på bra sett, sammanfattning av varje yogaprogram, också tips och råd om du undrar något. Ännu mer du är intresserad, ännu mer har jag möjlighet att dela det som jag har lärt mig.

OM DU MISSAR EN LEKTION har du många möjligheter:

Bjud en av dina vänner på yoga - den vecka när du missar din lektion, eller en annan vecka och ni kan komma tillsammans! 

Kom till en lektion av en annan kurs i mån av plats och på så sätt ta igen den - det behöver inte vara även på samma vecka, utan hela kursperioden gäller!

Kom till en lektion av DROP-IN yoga med reducerad pris (50%) Drop-in yoga lektion tar plats med minst två deltagare, så kolla med mig innan!

OBS! Det går inte att flytta de gånger till nästa kursperiod eller bli återbetald.

GÖR MER YOGA GRATIS! 

Om det finns plats på golvet att rulla ut en matta till, då kan du gärna komma och delta även på andra kurser utan extra kostnad. Egentligen skulle det ju bli bra att göra yoga flera gånger i veckan :) 

RABATTER som gäller kurser i 2020

10% rabatt till studerande, arbetslös eller pensionär.

20% rabatt till yngre än 25

50% rabatt till yngre än 20

25% rabatt till yoga ambassadörer & 10% rabatt till deras vänner. Får du en vän att komma på yoga och delta en kurs, så får du 25% rabatt på kursavgiften och din vän 10% rabatt. OBS Det gäller dig som har varit på en kurs innan och en vän som INTE har varit med på en kurs innan och ni behöver markera i anmälningsformulär att ni ska ha denna rabatten.

 

BETALNING

  • Kursavgiften ska vara inbetald 10 dagar före kursstart via swish till 123 626 73 22 (meddelande: ditt namn) eller banköverföring till Ene Vabamets; 8346-9, 3101801-3  (meddelande: ditt namn)

  • Om du får plats senare än 10 dagar före kursstart ska kursavgiften betalas omgående.

  • Kursavgiften återbetalas inte efter kursstart.

  • Eventuell avbokning är möjligt senast 7 dagar före kursstart. Vid avbokning 1-6 dagar innan kursstart debiteras 25% av kursavgiften.  Efter kursstart debiteras hela kursavgiften. 

  • Avdrag eller återbetalning för avhopp eller missade yogalektioner medges ej oavsett skäl. Undantag görs endast vid uppkomst av allvarligare skador eller sjukdom mot uppvisande av läkareintyg.

NOTERA

  • Allt yogautövande sker under eget ansvar och du innefattas ej av några företagsförsäkringar. Du ansvarar också själv för de personliga tillhörigheter du har med dig.

  • I det fall Yoga Du & Nu finner det nödvändigt att ställa in en kurs eller lektion får ni information så fort som möjligt och givetvis återbetalas kursavgiften eller lektionavgiften.

Ene Vabamets

Jälluntofta Älmhult

Unnaryd 31452

Hitta hit: Google maps

 

© 2018 Yoga Du & Nu

Kontakta mig:

Ene Vabamets

070 308 73 93

yogaduochnu@gmail.com

www.facebook.com/yogaduochnu