Giraffe
stallplats-tiraholm_edited.jpg
Workshop i Medveten Närvaro

Lördag den 18 juni kl 09:30 -17:00

Tiraholms Fisk på Gårdshotellet 

Sista anmälningsdag: 01 juni 2022

Välkommen på en heldagsworkshop men tema Medveten Närvaro på Tiraholm! Dagen är inspirerad av både Nonviolent Communication (NVC) och Satyananda Yoga. Vi går igenom verktyg som kan hjälpa dig med att fördjupa kontakten med dig själv och andra och därmed stärka våra relationer, både de inåt och utåt. Sinnena lugnas av vacker natur och fågelsång och vi bjuds på grillad regnbåge i restaurangen. 

Har du hört talas om giraff-språket?

Har du yogat innan eller blivit guidad genom djupavspänningstekninken Yoga Nidra?

Lär dig mer på denna endags workshop!

Nonviolent Communication kan beskrivas som ett språk för medkänsla. Syftet med NVC är att kommunicera så att det leder till kontakt som möjliggör att allas behov kan bli tillgodosedda. 

 

Satyananda Yoga kan beskrivas som en möjlighet till ett ökat medvetande och andlig mognad. Syftet med Satyanandra Yoga är att utveckla närvaro och att acceptera sig själv som man är just nu - sin kropp, sina tankar och känslor.

 

Genom både NVC och Satyanandra Yoga kan vi få verktyg att ta ansvar för våra reaktioner samt fördjupa kontakten med oss själva och andra, vilket kan hjälpa oss att stärka våra relationer. Dagen ger en teoretisk grund och innehåller praktiska övningar.

 

Vi kommer att tillbringa dagen på natursköna Tiraholm vid Bolmens strand där vattnet och miljön blir en hjälpande hand i vår träning mot medveten närvaro. Till lunch serveras insjöfisken, uppvuxen ett stenkast ut i sjön, som vi kommer avnjuta nere i restaurangen. Självklart serveras fika både för- och eftermiddag. 

 

Större delen av dagen kommer tillbringas på gårdshotellet där det också finns rum för er som vill övernatta i samband med workshopen. Kanske vill du ta chans att göra hela helgen till en övning i medveten närvaro och boka hotellrum både fredag och/eller lördagsnatt? Avvakta i sådana fall bekräftelsemailet på din anmälan där vi skickar dig en rabattkod för boendet.

Enjoying Sunset

Anmäl dig senast den 1 juni 2022 via anmälningsformuläret nedan

Kurspris: 1500 kr inkl. två fikor och restauranglunch. Har du möjlighet att bidra med mer? 

Då rekommenderar vi dig att betala 2000 kr och vi skapar en plats för 1000 kr för någon. Skulle ditt bidrag inte behövas för att någon denna dag så skickar vi bidraget vidare till Rädda Barnens 90-konto.

Tider: 18 Juni 2022 mellan kl. 09.30-17.00
Plats: Tiraholms Fisk, adress: Tiraholm 310 83 Unnaryd
Kursledare: Ann-Katrin Andersson, Ene Vabamets och Rebecka Hansson.
Frågor? Kontakta Rebecka: 0729-691033 eller rebecka.hansson@protonmail.com 

Läs mer om Nonviolent Communication och Satyanandra Yoga

IMG_6684_edited.jpg