top of page
Giraffe
Navigating in Woods
Workshop i Medveten Närvaro

Söndag den 5 mars kl 09:30 -17:00

MHF Gården, Vallsnäs, Unnaryd  

Sista anmälningsdag: 24 februari 2023

Välkommen på en heldagsworkshop men tema Medveten Närvaro! Dagen är inspirerad av både Nonviolent Communication (NVC) och Satyananda Yoga. Vi går igenom verktyg som kan hjälpa dig med att fördjupa kontakten med dig själv och andra och därmed stärka våra relationer, både de inåt och utåt. Sinnena lugnas av vacker natur och du bjuds på hemlagad hälsogivande mat.

Har du hört talas om giraff-språket?

Har du yogat innan eller blivit guidad genom djupavspänningstekninken Yoga Nidra?

Lär dig mer på denna endags workshop!

Nonviolent Communication kan beskrivas som ett språk för medkänsla. Syftet med NVC är att kommunicera så att det leder till kontakt som möjliggör att allas behov kan bli tillgodosedda. 

 

Satyananda Yoga kan beskrivas som en möjlighet till ett ökat medvetande och andlig mognad. Syftet med Satyanandra Yoga är att utveckla närvaro och att acceptera sig själv som man är just nu - sin kropp, sina tankar och känslor.

 

Genom både NVC och Satyanandra Yoga kan vi få verktyg att ta ansvar för våra reaktioner samt fördjupa kontakten med oss själva och andra, vilket kan hjälpa oss att stärka våra relationer. Dagen ger en teoretisk grund och innehåller praktiska övningar.

 

Vi kommer att tillbringa dagen på natursköna Vallsnäs utanför Unnaryd vid Unnens strand där vattnet och miljön blir en hjälpande hand i vår träning mot medveten närvaro. Till lunch serveras hemlagad hälsogivande mat. Självklart serveras fika både för- och eftermiddag.


MHF Gården ligger 10 min bilfärd från Tiraholms Hotell där det finns rum för er som vill övernatta i samband med workshopen. Kanske vill du ta chans att göra hela helgen till en övning i medveten närvaro och boka hotellrum lördagsnatt? Avvakta i sådana fall bekräftelsemailet på din anmälan där vi skickar dig en rabattkod för boendet.

Enjoying Sunset

Anmäl dig senast den 24 februari 2023 via anmälningsformuläret nedanför

Kurspris: 850 kr inkl. två fikor och lunch.

Tid: 5 mars 2023 kl 09.30 - 17.00
Plats: MHF Gården, Vallsnäs, 314 52 Unnaryd (Google Maps
Kursledare: Ann-Katrin Andersson, Ene Vabamets och Rebecka Hansson.
Frågor? Kontakta Rebecka: 0729-691033 eller rebecka.hansson@protonmail.com 

Läs mer om Nonviolent Communication och Satyanandra Yoga

IMG_6684_edited.jpg
bottom of page